Elfi Gote Termus – 300ml

0 Orders
#Elfi 057
In stock
700L
Clear selection

Description

Elfi Gote Termus – 300ml

Gote termus,më shumë se nje gote normale i cili mban lengjet e foshnjës tuaj të ftohtë ose te ngrohtë.

Mekanizmi i dyfishtë i integruar mundëson foshnjës tuaj ta mbajë goten në mënyrë të qetë edhe kur të jetë e mbushur me lëng të ngrohtë ose të ftohtë.

Promovon vetë-ushqyerjen dhe kthehet në argëtim për femijen tuaj.

Mund te lahet ne pjatalarese (vetëm raft).

Kapaciteti 300 ml.

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Ngjyra

Blu, Jeshile, Lejla, Rozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Gote Termus – 300ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by