Elfi Non Spill Cup – 210ml

0 Orders
#Elfi 063
In stock
550L
Clear selection

Description

Elfi Non Spill Cup – 210ml

Elfi Gote Uje Plastike

Një gote me doreza, dhe me nje dizajne te vecant 

Një valvul plastik i projektuar posaçërisht që siguron qarkullimin më të mirë të ajrit dhe rrjedhën e vazhdueshme të lëngjeve,pa e derdhur.

Mund të lahet në pjatalarëse.

210 ml

Mosha e perdorimit 6m+

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Ngjyra

Blu, Jeshile, Lejla, Rozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Non Spill Cup – 210ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by