Elfi Kruajtese Dhembesh me Uje Roze

0 Orders
#Elfi 015
In stock
600L

Description

Elfi Kruajtese Dhembesh me Uje Roze

Kruajtese dhembesh elfi eshte e dizajnuar në mënyrë ergonomike me skajet e butë dhe të rrumbullakët me nje formë tërheqëse.

Materiali eshte i perbere nga silikon i cilesise së lartë dhe plastike pa BPA.

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Kruajtese Dhembesh me Uje Roze”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by