Elfi Nail Care Set Blue

0 Orders
#Elfi 001
In stock
500L

Description

Elfi Nail Care Set Blue

Elfi Set për kujdesin e thonjve ngjyre blu.

Prisni thonjtë e butë te foshnjës me Elfi Nail Set.

Set përbëhet nga gërshërë me një kapak mbrojtës, prehese thonjesh dhe nje lime.

Të gjitha pjesët metalike janë bërë prej çeliku inox, dhe pjesët plastike janë të cilësise se lartë dhe pa BPA.

Madhësia dhe dizajni janë përshtatur për thonjtë e vegjël të fëmijëve kështu që nuk ka pse te keni frikë nga dëmtimi.

Përshtatur per thonjtë e butë të foshnjës;

Gërshërë kanë material gome për nje lehtësi ne përdorim.

 

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Nail Care Set Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by