Elfi Nail Cutters

0 Orders
#Elfi 0123
In stock
250L

Description

Elfi Nail Cutters

Elfi prerese thonjsh

Pjesa metalike është bërë prej çeliku inox, dhe pjesa plastike është e cilësise se lartë dhe pa BPA.

Madhësia është përshtatur për thonjtë e vegjël të fëmijëve kështu që nuk ka pse te keni frikë nga dëmtimi.

Përshtatur per thonjtë e butë të foshnjës.

 

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Nail Cutters”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by