Elfi Nderrues Biberoni 3+

0 Orders
#Elfi 0128
In stock
300L

Description

Elfi Nderrues Biberoni 3+

Material i bute, silikoni,  per mbrojtjen e gojes se femijes tuaj, keshtu nuk do e ndjeje diferencen nga gjiri.

Praktik dhe mund ta perdorni me shishet e pershtatshme.

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Nderrues Biberoni 3+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by