Elfi Pacifier Case Anatomical

0 Orders
#Elfi 069
In stock
300L
Clear selection

Description

Elfi Pacifier Case Anatomical

Kuti per te mbajtur biberonin e bebes suaj.

Kutia eshte plastike dhe teper praktine ne perdorim dhe larje.

Eshte e pershtatshme per ruajtjen paster dhe higjenike te biberonit.

 

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Ngjyra

Blu, Lejla, Portokalli, Rozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Pacifier Case Anatomical”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by