Elfi Pacifier Case Lady Bug

0 Orders
#Elfi 068
In stock
300L
Clear selection

Description

Elfi Pacifier Case Lady Bug

Kuti per te mbajtur biberonin e bebes suaj.

Kutia eshte plastike dhe teper praktine ne perdorim dhe larje.

Eshte e pershtatshme per ruajtjen paster dhe higjenike te biberonit.

 

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Ngjyra

Blu, E kuqe, Jeshile, Rozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Pacifier Case Lady Bug”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by