Elfi Brush and Comb Set Green

0 Orders
#Elfi 012
In stock
450L

Description

Elfi Brush and Comb Set Green

Furçë e butë dhe krehër elfi

Furça dhe kreheri e bëjnë me të lehtë krehjen e foshnjës.

Furça përmban fije të buta prej najloni 

Furça dhe krehëri kanë një dorezë të butë dhe ergonomike per te qene sa me te rehatshme për përdoruesit.

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Brush and Comb Set Green”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by