Elfi Set Kreher + Furce Vjollcë

0 Orders
#Elfi 013
In stock
450L

Description

Elfi Set Kreher + Furce Vjollcë

Furçë e butë dhe krehër elfi

Furça dhe kreheri e bëjnë me të lehtë krehjen e foshnjës.

Furça përmban fije të buta prej najloni 

Furça dhe krehëri kanë një dorezë të butë dhe ergonomike per te qene sa me te rehatshme për përdoruesit.

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Set Kreher + Furce Vjollcë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by