Elfi Silicone Strawberry Teether

0 Orders
#Elfi 0106
In stock
300L

Description

Elfi Silicone Strawberryr Teether

Kruajtese Dhembesh Silikoni

Gjate periudhes se daljes se dhembeve femijet kane nevoje per keto aksesore praktike te cilet e lehtesojne disi gjendjen e femijes ne kete periudhe.

Aksesore te bute me uje dhe fleksibel, femijet mund ti kafshojne dhe mund te pertypen lehtesisht.

Qetesojne irritimin, dhimbjen dhe kruajtjet qe shkaktojne daljet e dhembeve.

Aksesore me forma zbavitese dhe me ngjyra per te terhequr vemendjen e femijeve.

Per femije te moshes +3 m

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Silicone Strawberry Teether”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by