Elfi Three Stage Cup

0 Orders
#Elfi 0117
In stock
800L
Clear selection

Description

Elfi Three Stage Cup

Elfi Gote ushqimi 3 ne 1

Një gote me doreza, dhe me nje dizajne te vecante

Një pipë, një biberon dhe një valvul plastik i projektuar posaçërisht që siguron qarkullimin më të mirë të ajrit dhe rrjedhën e vazhdueshme të lëngjeve,pa e derdhur.

Mund të lahet në pjatalarëse.

Mosha e perdorimit 6m+

Brand

Elfi

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Ngjyra

E verdhë, Jeshile, Lejla

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elfi Three Stage Cup”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by