Anti-Plaque Toothpaste

0 Orders
#Pierre Fabre 005
In stock
600L

Description

Elgydium Anti-Plaque Toothpaste

Pastë dhëmbësh për higjenë të përditshme për gingivite dhe parodontite.

Tubet 75 ml.

Me klorheksidinën dhe karbonatin e kalciumit, pasta e dhëmbëve Elgydium Anti-pllakë në mënyrë efektive parandalon grumbullimin e pllakave dentare çdo ditë. Ndihmon gjithashtu në mbrojtjen nga formimi i gurëzave dhe acarimin e mishit të dhëmbëve.

Chlorhexidine është një anti-bakterial referencë në fushën oro-dentare, dhe që zotëron një spektër të gjerë aktiviteti baktericid (kunder Gram+ dhe Gram-) dhe fungicid. Veprimet e tij te zgjatura kunder plakave dentare anti-inflamatore janë të provuara shkencërisht.

Vetitë: Anti-septik dhe kundër formimit të pllakave dentare.

Ul incidencën e pllakave bakteriale dhe gingivale.

Përdorimi: Me furçë 2 deri 3 herë në ditë pas ngrënies, mundësisht me një furçë dhëmbësh të butë për 3 minuta. Preferohet të përdoret pas vakteve dhe veçanërisht para gjumit. I përshtatshëm për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç.

Përbësit aktiv:

Chlorhexidine 0.004%; Karbonat kalçiumi 25%.

 

 

Brand

Elgydium

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anti-Plaque Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by