Clinic Perioblock Toothpaste

0 Orders
#Pierre Fabre 004
In stock
800L

Description

Elgydium Clinic Perioblock Care Toothpaste

Pastë dhëmbësh me përkujdesje të dyfishtë: dhëmbë dhe gingiva.

Tubet 75 ml

Fluorinol 1350 ppm. Fluorinol eshte fluor organik i gjeneratës së dytë, i cili fiksohet mbi smaltin 5 herë më shumë nga minuta e parë e larjes.

Zvogëlon incidencën e karies-it dhe mbyll tubulat me qëllim që të reduktojë hiperndjeshmërinë dentare.

Indikohet për personat me mishrat e irrituar, proteza artificiale dhe mekanizma ortodontikë. Ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve dhe qetësimin e mishrave të dobët. Përdoret edhe në gra shtazana, të moshuar që paraqesin rrezik nga karies-i i qafës së dhëmbëve.

Vetitë: Dekogjestionues dhe anti-inflamator.

Ul acarimin e gingivave dhe redukton incidencën e gjakosjeve gingivale. Rimineralizon smaltin dhe mbron nga kariesi.

Përdorimi: Me furçë 2 deri 3 herë në ditë pas ngrënies, mundësisht me një furçë dhëmbësh të butë për 3 minuta. I përshtatshëm për të rriturit dhe fëmijët mbi 10 vjeç.

Përbësit aktiv:

Acidit glycyrrhetine; Enoxolone 0.7%; Fluorinol 1350 ppm

 

 

Brand

Elgydium

Additional information

Formulimi

Sasia

75 ml

Veprimi

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clinic Perioblock Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by