Creation Luminescent Toothbrush

0 Orders
#Pierre Fabre 016
In stock
450L

Description

Elgydium Creation Luminescent  Toothbrush

Furça e dhëmbëve Elgydium Creation Luminescent, spikat me modelin e saj origjinal, duke kombinuar teknologjinë e larjes me tërheqjen e pastër estetike. Eshtë praktike dhe elegante, dhe mund të thahet horizontalisht.

  • Fijet e rrumbullakosura mirë
  • Kokë e hollë me zbukurim konveks për larje optimale
  • Pjesa mbështetëse e gishtit të madh për një kontroll të shkëlqyeshëm

E disponueshme në barnatore dhe farmaci.

Në dispozicion me fije të buta, të mesme ose të forta, në plastikë të tejdukshme.

  • Mbajtësja: Dizajn ergonomik
  • Kapuçi mbrojtës: Higjenë optomale
  • Fijet prej tinex, ekstremitete të rrumbullakosura, larje jo abrazive

Efektive për:

  • Prishja e dhëmbëve tek të rriturit

Përdorimi:
Për pastrim tri herë në ditë pas ngrënies, me një pastë dhëmbësh të formuluar për tu mbrojtur nga prishja e dhëmbëve, siç është Elgydium Tooth Decay Protection.

Brand

Elgydium

Additional information

Laboratori

Pierre Fabre

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Creation Luminescent Toothbrush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by