Dents Sensible Toothpaste

0 Orders
#Pierre Fabre 011
In stock
600L

Description

Elgydium Dents Sensible Toothpaste

Pastë dhëmbësh me përkujdesje të përditshme e dhëmbëve të ndjeshëm dhe parandalues i recidivave.

Tubet 75 ml

Fluorinol 1250 ppm. Fluorinol eshte fluor organik i gjeneratës së dytë, i cili fiksohet mbi smaltin 5 herë më shumë nga minuta e parë e larjes.

Zvogëlon incidencën e karies-it dhe mbyll tubulat me qëllim që të reduktojë hiperndjeshmërinë dentare.

Vetitë:

  • Rimineralizon dhe forcon smaltin.
  • Redukton ndjeshmërinë dentare duke parandaluar rishfaqjen.

Përdorimi: Me furçë 2 deri 3 herë në ditë pas ngrënies, mundësisht me një furçë dhëmbësh të butë për 3 minuta. I përshtatshëm për të rriturit dhe fëmijët mbi 10 vjeç.

Përbësit aktiv:

Fluorinol 1250 ppm; Chlorhexidine 0.004%.

 

 

Brand

Elgydium

Additional information

Formulimi

Sasia

75 ml

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dents Sensible Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by