Inter-active Toothbrush

0 Orders
#Pierre Fabre 015
In stock
450L

Description

Elgydium Inter-active Toothbrush

Furça e dhëmbëve Elgydium Inter-active, furça më e shitur e Elgydium, ka dy gjatësi të ndryshme të fijeve: fijet e shkurtra për smaltin dhe fijet e gjata për hapësirat interdentale dhe masazhimin e mishrave të dhëmbëve.

Në dispozicion me fije të buta, të mesme ose të forta, në katër ngjyra.

E përshtatshme për adoleshentë dhe të rritur.

  • Mbajtësja: Dizajn ergonomik
  • Kapuçi mbrojtës: Higjenë optomale
  • Fijet prej tinex, ekstremitete të rrumbullakosura, larje jo abrazive

Efektive për:

  • Pllaka dentare
  • Prishja e dhëmbëve tek të rriturit

Përdorimi:
Për pastrim tri herë në ditë pas ngrënies, me një pastë dhëmbësh të formuluar për tu mbrojtur nga prishja e dhëmbëve, siç është Elgydium Tooth Decay Protection.

Brand

Elgydium

Additional information

Laboratori

Pierre Fabre

I përshtatshëm për

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Inter-active Toothbrush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by