Irritated Gums Toothpaste

0 Orders
#Pierre Fabre 003
In stock
750L

Description

Elgydium Irritated Gums Toothpaste

Pastë dhëmbësh për përkujdesje gingivale.

Tubet 75 ml

Pasta e dhëmbëve Elgydium irritated gums me acid glycyrrhetinik, i njohur për vetitë e tij qetësuese. Pasta e dhëmbëve Elgydium Irritated Gums ndihmon për të rivendosur komoditetin gjatë larjes së dhëmbëve dhe kontribuon në qetësimin e acarimit të mishit të dhëmbëve.

Karakteristikat: Dekongjestionues dhe anti-inflamator.

Për pastrim efektiv të dhëmbëve dhe ndihmon në përmirësimin e shëndetit të mishit të dhëmbëve. Rekomandohet veçanërisht për njerëzit me mishra të irrituar ose herë pas here pak të fryrë. 95% e përdoruesve raportuan se pasta e dhëmbëve u qetësonte mishrat.

Rekomandime për përdorim: Përdoreni për të larë dhe/ose masazhuar butë (me një furçë të butë dhëmbësh ose gisht të pastër), 3 herë në ditë pas ngrënies. Shpëlajeni pas përdorimit. Mos e përdorni më shumë se 3 herë në ditë. Jo për përdorim tek fëmijët nën moshën 6 vjeç.
Mos e ruani mbi 25 C.

Përbërësit aktiv:

Acid glycyrrhetinik 0.7%; Cetylpyridinum chloride.

 

 

Brand

Elgydium

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Irritated Gums Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by