Junior Gel Toothpaste

0 Orders
#Pierre Fabre 009
In stock
700L

Description

Elgydium Junior Gel Ice Age Toothpaste

Pastë dhëmbësh për një higjenë të përditshme dhe parandalim të karies-it në fëmijë të moshës 7-12 vjeç.

Tubet 50 ml

ELGYDIUM Junior me aromën e të gjitha frutave mbron dhe forcon dhëmbët e parë të përhershëm të fëmijëve nga 7 deri në 12 vjeç falë një përmbajtje fluori të përshtatur për nevojat e kësaj moshe (1000 ppm të joneve të fluorit). Ky xhel pastë dhëmbësh ofron një formulë unike që ndihmon në rimineralizimin e smaltit të dhëmbëve për një mbrojtje efektive të kariesit.

Ai përmban:- Fluorinol – fluoride amine e gjeneratës së dytë që ndihmojnë në forcimin dhe mbrojtjen e dhëmbëve falë një fiksimi të shpejtë në smalt. Siliglikol i cili formon një film mbrojtës i cili promovon ngjitjen e sipërfaqes së Fluorinolit.

  • Higjiena ditore e dhëmbëve.
  • Mbrojtja e përforcuar e smaltit të dhëmbëve të parë përfundimtar ndaj kaviteteve.
  • Baza pastruese e butë dhe e butë gërryese për mishrat dhe mbrojtjen e smaltit.

Paketohuni me heronjtë e Epokës së Akullnajave për të bërë lojën e larjes!

Vetitë: Mineralizon smaltin falë fluorinol. Siliglycol favorizon fiksimin e fluorit dhe vonon agresionin bakterial.

Përdorimi: Me furçë 2 deri 3 herë në ditë pas ngrënies, mundësisht me një furçë dhëmbësh të butë për 3 minuta. Preferohet të përdoret pas vakteve dhe veçanërisht para gjumit.

Përbësit aktiv:

Fluorinol 1000 ppmF; Siliglycol; F- & Dimethicone

Përbërja:

Hydrogenated Starch Hydrolysate, Water (Aqua), Hydrated Silica, Anise Alcohol, Benzyl Alcohol, Cellulose Gum, CI 42051, Flavor (Aroma), Nicotinyl Alcohol HF, PEG-12 Allyl Ether, PEG-12 Dimethicone, Sodium Benzoate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Propionate, Sodium Saccharin, Tetrasodium Edta.

 

 

Brand

Elgydium

Additional information

Formulimi

Sasia

50 ml

Veprimi

Mosha

7-12 vjeç

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Junior Gel Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by