Junior Mouthwash

0 Orders
#Pierre Fabre 010
In stock
1,200L

Description

Elgydium Junior Mouthwash

Elgydium Junior solucion për shplarjen e gojës për fëmijë me aromë të manave të kuqe.

Për fëmijë të moshës 7-12 vjeç.

500 ml

ELGYDIUM Junior ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve nga karies-i dentar. Përmban dozën e duhur të fluorit për fëmijët mbi 6 vjeç për të siguruar siguri maksimale dhe mbrojtje efektive kundër kariesit të dhëmbëve.

  • Me një shije të mrekullueshme të manave të kuq.
  • Efektiviteti i provuar.
  • Hulumtimet kanë treguar se me fluorinolin (fluori organik i e gjeneratës së dytë) lidhja e fluorit që është 5 herë më shumë sesa fluori inorganik arrihet që në minutën e parë.

Paketohuni me heronjtë e Epokës së Akullnajave për të bërë lojën e larjes!

Vetitë:

  • Optimizon higjenën e zonave të vështira për tu pastruar me furçë (sidomos për mbajtësit e aparateve ortodontike.
  • Ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve nga karies-i dhe pllakave që mund të krijohen nën aparate.

Përdorimi:  2 herë në ditë pas larjes së dhëmbëve. Preferohet të përdoret pas vakteve dhe veçanërisht para gjumit.

Përbësit aktiv:

Fluorinol 250 ppm F; Siliglycol.

 

 

Brand

Elgydium

Additional information

Sasia

500 ml

Veprimi

Mosha

7-12 vjeç

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Junior Mouthwash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by