Kids Ice Age Toothpaste

0 Orders
#Pierre Fabre 008
In stock
700L

Description

Elgydium Kids Ice Age Toothpaste

Pastë dhëmbësh për një higjenë të përditshme dhe parandalim të karies-it në fëmijë të moshës 2-6 vjeç.

Koleksioni i epokës së akullit me aromë luleshtrydhe.

Tubet 50 ml

  • Higjiena ditore e dhëmbëve.
  • Mbrojtja e përforcuar e smaltit të dhëmbëve të parë përfundimtar ndaj kaviteteve.
  • Baza pastruese e butë dhe e butë gërryese për mishrat dhe mbrojtjen e smaltit.

Fluorinol eshte fluor organik i gjeneratës së dytë, i cili fiksohet mbi smaltin 5 herë më shumë nga minuta e parë e larjes.

Zvogëlon incidencën e karies-it dhe mbyll tubulat me qëllim që të reduktojë hiperndjeshmërinë dentare.

Siliglycol është një film mbrojtës që zgjat veprimin e fluorit edhe pas shplarjes së gojës (30%) si edhe kontribuon në inhibimin e agresionit bakterial.

Vetitë: Mineralizon smaltin falë fluorinol. Siliglycol favorizon fiksimin e fluorit dhe vonon agresionin bakterial.

Përdorimi: Me furçë 2 deri 3 herë në ditë pas ngrënies, mundësisht me një furçë dhëmbësh të butë për 3 minuta. Preferohet të përdoret pas vakteve dhe veçanërisht para gjumit.

Përbësit aktiv:

Fluorinol 500 ppmF; Siliglycol.

Përbërja:

Hydrogenated Starch Hydrolyzate, Water (Aqua), Hydrated Silica, CI 16185, Cellulose Gum, Flavor (Aroma), Limonene, Nicotinyl Alcohol HF, PEG-12, PEG-12 Allyl Ether, PEG-12 Dimethicone, Sodium Benzoate, Sodium Lauroyl sarcosinate, Sodium Propionate, Sodium Saccharin, Tetrasodium edta.

 

 

 

 

Brand

Elgydium

Additional information

Formulimi

Sasia

50 ml

Veprimi

Mosha

2-6 vjeç

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids Ice Age Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by