Protection Caries Toothpaste

0 Orders
#Pierre Fabre 007
In stock
600L

Description

Elgydium Protection Caries Toothpaste

Pastë dhëmbësh për higjenë të përditshme për parandalimin e karies-it.

Tubet 75 ml.

Fluorinol eshte fluor organik i gjeneratës së dytë, i cili fiksohet mbi smaltin 5 herë më shumë nga minuta e parë e larjes.

Zvogëlon incidencën e karies-it dhe mbyll tubulat me qëllim që të reduktojë hiperndjeshmërinë dentare.

Siliglycol është një film mbrojtës që zgjat veprimin e fluorit edhe pas shplarjes së gojës (30%) si edhe kontribuon në inhibimin e agresionit bakterial.

Vetitë: Mineralizon smaltin falë fluorinol. Siliglycol favorizon fiksimin e fluorit dhe vonon agresionin bakterial.

Përdorimi: Me furçë 2 deri 3 herë në ditë pas ngrënies, mundësisht me një furçë dhëmbësh të butë për 3 minuta. Preferohet të përdoret pas vakteve dhe veçanërisht para gjumit. I përshtatshëm për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç.

Përbësit aktiv:

Fluorinol 1500 ppmF; Siliglycol

 

 

Brand

Elgydium

Additional information

Formulimi

Sasia

75 ml

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Protection Caries Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by