Sensileave Gel

0 Orders
#Pierre Fabre 012
In stock
650L

Description

Elgydium Sensileave Gel

Trajtim sulmi mbi mbindjeshmërinë dentare.

Tub kanjule 30 ml

Elgydium Sensileave Gel është një xhel dentar që lehtëson menjëherë dhe në mënyrë të konsiderueshme dhimbjen në lidhje me mbindjeshmërinë dentare (“dhëmbët e ndjeshëm”) që nga aplikimi i parë. Veprimi i tij përforcohet pas një muaj trajtimi. Formula e saj unike ndihmon për të formuar një pengesë mbrojtëse që bllokon stimujt agresivë duke penguar tubulat e ekspozuara.

Veprimi: Nga përbërja me Fluorinol jep iksim intensiv në smalt për të bllokuar tubulat, për të mbrojtur dentinën dhe për të ndihmuar në rimineralizimin, forcimin dhe mbrojtjen e dhëmbëve.

Përdorimi:
Elgydium Sensileave Gel aplikohet në një shtresë të hollë në dhëmbë me një furçë dhëmbësh të butë ose me gisht të pastër, pas larjes së zakonshme me një pastë dhëmbësh të përshtatshme (për shembull, Elgydium Dents Sensibles), 2 ose 3 herë në ditë. Mos e shpëlani. Përdorimi në shërim prej 1 muaj lejon formimin e një filmi mbrojtës të përforcuar.

Opinioni i Kirurgut Stomatolog: Dentina është pjesa e dhëmbit që qëndron drejtpërdrejtë nën smalt (në nivelin e pjesës së dukshme të dhëmbëve). Përbëhet nga tuba të vegjël mikroskopikë, tubulat. Kur dentina është në kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimin (veçanërisht të nxehtë, të ftohtë, të ëmbël ose të thartë) ose ajrin e thithur, këto mund të vijnë në kontakt me nervin e dhëmbit, përmes tubulave dhe të shkaktojnë dhimbje të dhëmbëve. Elgydium Sensileave Gel nuk mund të përdoret tek njerëzit nën moshën 18 vjeç dhe tek gratë shtatzëna dhe gjidhënëse. Mos e përdorni te njerëzit me intolerancë ndaj fruktozës (fruktozemia e lindur).

Rezultatet klinike: Në një studim me 55 persona për 28 ditë, Elgydium Sensileave Gel uli ndjeshëm dhimbjen për shkak të mbindjeshmërisë së dentinës: 36.8% ulje një orë pas aplikimit të parë, 20.4% shtesë ulje 4 ditë përdorimi (81.5% pas 28 ditësh përdorimi). Dhimbja u vlerësua nga Indeksi i Ajrit të Ftohtë Schift.

Përbërja:
Fluorinol (hidrofluor nikometanol, jone fluori 1350 ppm); Nitrat kaliumi

 

Brand

Elgydium

Additional information

Formulimi
Sasia

30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sensileave Gel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by