Whitening Toothbrush

0 Orders
#Pierre Fabre 017
In stock
450L

Description

Elgydium Whitening Toothbrush

Furça e dhëmbëve zbardhuese Elgydium, për pastrim të butë dhe efektiv të dhëmbëve dhe mishit të dhëmbëve.

Elgydium Whitening Toothbrush: dizajni i sofistikuar siguron rehati dhe kontroll, dhe rreshtat e dyfishtë të fijeve të rrumbullakosura përdorin teknologjinë mikrosferë për pastrim të butë, zbardhje dhe heqje të shtuar të pllakave (deri në 48% në studimet klinike).

  • Sistem mikrosferik *fije të ndërtuara me mikrosfera ultra lëmuese jo abrazive
  • Dizajn i vogël, i rrumbullakosur dhe i hijshëm për zonat me vështirësi për tu arritur.
  • Kapak plastik i pajisur për higjienë në shtëpi dhe udhëtime.
  • Dorezë ergonomike për komoditet dhe kontroll të furçave.

E disponueshme në barnatore dhe farmaci.

Në dispozicion me fije të buta, dhe mesatare.

  • Mbajtësja: Dizajn ergonomik
  • Kapuçi mbrojtës: Higjenë optomale
  • Fijet prej tinex, ekstremitete të rrumbullakosura, larje jo abrazive

Efektive për:

  • Prishja e dhëmbëve tek të rriturit

Përdorimi:
Për pastrim tri herë në ditë pas ngrënies, me një pastë dhëmbësh të formuluar për tu mbrojtur nga prishja e dhëmbëve, siç është Elgydium Tooth Decay Protection.

Brand

Elgydium

Additional information

Laboratori

Pierre Fabre

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whitening Toothbrush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by