Whitening Toothpaste

0 Orders
#Pierre Fabre 006
In stock
600L

Description

Elgydium Whitening Toothpaste

Pastë dhëmbësh për higjenë të përditshme për eleminimin e njollave nga faktorë të jashtëm.

Tubet 75 ml.

Bikarbonat i mikropulverizuar: Grimcat e mikropulverizuara të bikarbonatit rrisin efektin zbardhues falë një gërryerje shumë të butë deri në brazdat më të holla të zmaltit pa e dëmtuar atë.

Vetitë: Realizon lëmimin jo-abraziv dhe pastrimin në thellësi i smaltit të dhëmbëve. Eleminon ngjyrimet e dhëmbëve nga ushqimi (kafe, çaj, verë) duhani dhe si produkt shtesë pas zbardhimit të dhëmbëve në klinikë.

  • Ndihmon në heqjen e ngjyrosjes sipërfaqësore të dhëmbëve;
  • Ndihmon në eleminimin e njollave të ushqimit;
  • Me aromën e nenexhikut të freskët.

Përdorimi: Me furçë 2 deri 3 herë në ditë pas ngrënies, mundësisht me një furçë dhëmbësh të butë për 3 minuta. Preferohet të përdoret pas vakteve dhe veçanërisht para gjumit. I përshtatshëm për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç.

Përbësit aktiv:

Chlorhexidine 0.004%; Bikarbonat i pulverizuar 10%.

 

 

Brand

Elgydium

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whitening Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by