Elugel

0 Orders
#Pierre Fabre 002
In stock
600L

Description

Elugel 

Gel buccal – 40 ml

Elugel Oral Gel nga Pierre Fabre Oral Care është një xhel i rekomanduar për higjienën orale në situatat kur kushtet lokale shmangin një higjienë rigoroze. Ky xhel është ideal për trajtime periodontale dhe implantare, ose për mishrat e ndjeshëm të dhëmbëve, si edhe për njerëzit që nuk mund të kryejnë larje efektive të dhëmbëve. Xheli përmban 0,2% klorheksidinë diglukonat të njohur për vetitë e tij pastruese.
Testuar nën kontrollin odontologjik dhe pediatrik.
Efikasiteti i provuar klinikisht.

Përdorimi: Vendoseni me gisht ose me furçë dhëmbësh në zonën përkatëse 3 herë në ditë. Mos e përdorni para moshës 6 vjeç.

Indikimi: Higjiena e gojës.

Përbërja:

Water (Aqua), Glycerin, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Benzyl Alcohol, Carmine (CI 75470), Chlorhexidine Digluconate, Flavour (Aroma), Hydrolyzed Corn Starch, Limonene, Maltodextrin, Sodium Hydroxide.

Brand

Elugel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elugel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by