Energy Peller Cleanser

0 Orders
#
In stock
5,460L

Description

Energy Peller Cleanser

25g

Formula novatore dhe e koncentruar e Dermastir Pellet Cleanser promovon rigjenerimin e lëkurës dhe rinovimin e qelizave. Pastruesi i peletit Dermastir ka një formulë të koncentruar dhe novatore që përmirëson rinovimin e qelizave dhe rigjenerimin e lëkurës. Kur kokrrizat bien në kontakt me ujin, ato krijojnë një shkumë të butë që pastron dhe eksfolohet, duke e lënë lëkurën të lëmuar dhe të ndritshme.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by