Symbio 5 Flacon

0 Orders
#Enteroflora 001
In stock
1,610L

Description

Enteroflora Symbio Flacon  5

12 x 10 ml

Enteroflora Symbio është një shtesë ushqimore që përmban 5 miliardë fermente të gjalla laktike për dozë për të ndihmuar në ekuilibrin e florës së zorrëve. Për të rriturit dhe fëmijët. Pa shije. Përmban 5 shtame të fermenteve laktike të gjalla dhe aktive plus frukto-oligosakaride me veprim prebiotik; kontributi i këtyre substancave simbioze në florën bakteriale të zorrëve është i dobishëm në rastet e ndryshimit të ekuilibrit. Siguron furnizimin me vitamina B që kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë. Vitamina B6 gjithashtu kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.Pa gluten dhe pa laktozë.

Përdorimi:

1 flakon  në ditë, që merret mundësisht në mëngjes.Shtypni kapakun fort në mënyrë që përmbajtja e tij të bjerë në tretësirë, ose vendoseni flakonin në një sipërfaqe të sheshtë dhe, me pëllëmbën e dorës, shtyeni kapakun deri poshtë. Shkundni mirë para se të pini përmbajtje

Ingredientët:

Dosing cap: Blend of lactic ferments (Lactobacillus acidophilus SD5212 – 3.0 bln / dose, Bifidobacterium animalis subsp. Lactis DSM5954 – 0.25 bln / dose, Lactobacillus bulgaricus SD6833 – 0.3 bln / dose, Bacillus coagulans MTCC5260 – 0, 6 bln / dose, Streptococcus thermophilus SD5207 – 1 bln / dose), Bulking agent: microcrystalline cellulose; Anti-caking agents: silicon dioxide and magnesium stearate; Niacin (Vitamin PP), Calcium D-pantothenate (Vitamin B5), Cyanocobalamin (Vitamin B12), Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6), Riboflavin (Vitamin B2), Thiamine hydrochloride (Vitamin B1). Vial: Water, Fructose, Short-chain Fructo-oligosaccharides, Acidity regulator: citric acid; Preservatives: potassium sorbate and sodium benzoate.

Brand

Enteroflora

Additional information

Sasia

12 x 10 ml

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Symbio 5 Flacon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by