Epitheliale A.H Duo Creme

0 Orders
#
In stock
2,100L

Description

Epitheliale A.H Duo Creme

40ml

EPITHELIALE A.H ULTRA Qetësuese Riparuese* Kremi përdoret në të gjithë lëkurën e dobësuar pas procedurave dermatologjike sipërfaqësore dhe kushteve sipërfaqësore epidermale që mund të lënë shenja të lëkurës.

Formula e tij me 94% përbërës me origjinë natyrore ka një veprim të trefishtë:
– promovon riparimin e shpejtë dhe estetik të lëkurës*,
– ndihmon në zvogëlimin e shfaqjes së shenjave të lëkurës,
– qetëson ndjesinë e pakëndshme të lëkurës menjëherë dhe për një kohë të gjatë.

Cilësia e saj jo ngjitëse ka rrëshqitjen e përsosur në ndjenjë për aplikim të këndshëm.

Post-peeling, post-laser ** dhe në lëkurën e ri-epidermizuar të tatuazhuar të testuar
*Promovon riparimin e epidermës
** Aktet dermatologjike sipërfaqësore

Formula me 94% përbërës me origjinë natyrore.

Brand

A-Derma

A-Derma Një pionier në dermo-kozmetikën vegjetale, Laboratorët Dermatologjik A-DERMA kanë kultivuar për mbi 30 vjet artin e kujdesit për lëkurën e brishtë me mirësi, falë një përbërësi unik aktiv, l'Avoine Rhealba®. Një histori e bërë në Francë! E gjitha filloi në vitet 1970 me Z. Pierre Fabre, farmacisti i Castres, i apasionuar pas botanikës, i cili I bazoi kërkimet e tij e tij tek tërshëra, një bimë e përdorur për më shumë se tre mijëvjeçarë për qëllime medicinale. Ky është fillimi i një kërkimi të gjatë i cili vazhdon edhe sot në jug-perëndim të Francës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by