ESPUMISAN*40MG 25KAPS

0 Orders
#
In stock
305L

Description

ESPUMISAN*40MG 25KAPS

Espumisan® kapsula janë kapsula gastro-intestinale që përdoren edhe si agjent diagnostikues.

Substanca active simethicone bën që bulëzat e gazit të përzihen me masën e ushqimit dhe të shpërbëhen në muskusin e traktit gastro-intestinal.Gazi i cliruar kapet nga muri i traktit gastro-intestinal dhe nxirret jashtë nëpërmjet lëvizjeve intestinale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESPUMISAN*40MG 25KAPS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by