Evening Primrose Oil 500mg

0 Orders
#Solgar 025
In stock
2,030L

Description

Evening Primrose Oil 500mg

Vaj i aguliçes Paketim x 30

kapsula xhelatinore

Vaji i aguliçes është një ndër vajrat me sasi më të lartë të acidit gama linolenik.

Përftohet nëpërmjet proçesit të presimit në të ftohtë, i cili ruan cilësitë natyrale të vajrit.

Nuk përdoren tretës kimikë gjatë proçesit të përftimit të vajit.

Vaji i aguliçes ndihmon në mirë-funksionimin e sistemit nervor, sistemit kardiovaskular dhe në pasjen e një lëkure të shëndetshme.

Qetëson simptomat e shfaqura te femrat para, gjatë dhe pas shfaqjes së menopauzës.

Pa gluten.

Pa derivate të grurit dhe produkte të bulmetit.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa aromatizues artificialë.

Pa ëmbëlsues.

Pa konservues.

Pa ngjyrues.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 1 deri në 3 kapsula xhelatinore në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 1 Softgel
Calories 5
Calories from Fat 5
Total Fat 0.5 g 1%
Evening Primrose Oil (Seed) providing: 500 mg
Linoleic Acid 365 mg
Gamma-Linolenic Acid 45 mg
Other Ingredients: Gelatin, Vegetable Glycerin.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Specific për

trupin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Evening Primrose Oil 500mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by