Ever Clean® Multi-Crystals

3 Orders
#Ever Clean 007
In stock
2,300L

Description

Ever Clean® Multi-Crystals

Rërë për mace – 10 Lt

Ideale për macet me probleme te rënda urinare.

Rëra per mace Ever Clean® është rërë e bardhë superpremium amerikane,
99.9% pa pluhur dhe 100% organike, nuk ngjit dhe behet si topth duke e kursyer klientin.
Ever Clean® Multi-Crystals kombinon argjilën pa aromë të Ever Clean®  me kristale super thithëse që sigurojnë ekstra absorbim  për macet me probleme urinare.
  • Kristalet ultra absorbuese thithin menjëherë lagështirën për të ndaluar formimin e aromave.
  • Pa aromë për macet dhe njerëzit që janë më të ndjeshëm ndaj aromave.
  • Marifetet tona unike të teknologjisë së karbonit të aktivizuar bllokojnë erërat, duke eleminuar kështu erën e keqe në vend që ta maskoni atë.
  • Për freski të vazhdueshme, Ever Clean® është efektive në eleminimin e erërave të urinës së maceve, fekaleve dhe amoniakut.
  • Kohëzgjatja: 1.5 – 2 muaj

     

Instruksionet për përdorim:

  • Mbushni kutinë e mbeturinave me 7 cm Ever Clean®. Një kuti mesatare e mbeturinave kërkon vëllim 5L.
  • Largoni grumbujt e mbeturinave që bëhen, pjesa tjetër e mbeturinave mbetet e freskët.
  • Thjesht shtoni më shumë Ever Clean®për të zëvendësuar mbeturinat që hoqët.
  • Hidhni mbeturinat me mbeturinat shtëpiake. Mos e hidhni rërën e maceve në tualet.

Këshilla sigurie:

Ashtu si për të gjitha mbeturinat e maceve, rekomandohet që gratë shtatzëna dhe njerëzit që trajtohen me barna imunosupresive të shmangin kontaktin me rërën e ndotur për shkak të rrezikut të toksoplazmozës.

 

 

 

Brand

Ever Clean

Ever Clean - Super Premium Clumping Cat Litter Gama e rërës së maceve Premium nga Ever Clean është krijuar posaçërisht për të krijuar një mjedis në të cilin macja juaj do të gëzojë, pavarësisht nga nevojat individuale. Eshtë përdorur një teknologji unike që eliminon aromat dhe siguron freski të vazhdueshme, duke ndihmuar macen tuaj të ndihet rehat dhe e qetësuar në shtëpi.

Additional information

Formulimi

Sasia

10 Lt

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ever Clean® Multi-Crystals”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by