Everyrays Cerotto Idrogel x 5

0 Orders
#Everyrays 001
In stock
300L

Description

Everyrays Cerotto Idrogel x 5

  • Çlirim i menjëhershëm i dhimbjes.
  • As nuk e shikoni, as nuk e ndjeni. Përputhet si një lëkurë e dytë dhe qëndron në vend për disa ditë.
  • Shërim më i shpejtë i plagës pa shenja
  • Rezistent ndaj uji dhe mbrojtës nga papastërtitë dhe bakteret

Mbulim transparet me hidroxhel: material inovativ me përmbajtje të lartë uji me një kontur ngjitës delikat, hipoalergjik.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Everyrays Cerotto Idrogel x 5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by