Exfoliating Heating Mask

0 Orders
#
In stock
686L

Description

Exfoliating Heating Mask

15g

Maska e nxehtësisë Pre-op Dermastir është një maskë pastrimi fytyre monodoze me një veprim të veçantë ngrohjeje dhe pastrimi. Kjo maskë vetë -ngrohëse stimulon qelizat me veprimin e saj okluziv ndërsa hap poret. Veprimi pastrues i maskës heq dhe pastron mbeturinat dhe qelizat e vdekura nga lëkura.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by