Eye Primer

0 Orders
#
In stock
2,800L

Description

Eye Primer

1.4g

Një produkt 3 IN 1, mund të përdoret si abetare për sy për të përmirësuar qëndrimin e hijes së syve, si një rimel mat, ose si një ndriçues për të zbardhur vetullat.

Formula, e pasuruar me Acid Hyaluronic dhe Vitaminë E, është gjithashtu e përshtatshme për ata me lëkurë të ndjeshme ose përdorues të lenteve të kontaktit.

 

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by