Fanghi Azione Rapida

0 Orders
#
In stock
5,500L

Description

Fanghi Azione Rapida

500gr

Formulë origjinale me alga deti Guam dhe përfitimet e FIR Rrezet me rreze infra të kuqe.

Trajtimi i baltës së Algave Guam – Fast Action FIR rrit temperaturën e sipërfaqes së lëkurës dhe thith nxehtësinë e trupit e cila ri -emetohet në formën e Rrezave të Infrared të Largëta (FIR), në dobi të qelizave dhe indeve me rritjen e mikroqarkullimit të lëkurës e cila lejon thithje më e mirë e përbërësve aktivë të algave të Guamit.

Trajtim ideal për periudhën e rekomanduar të mirëmbajtjes pas trajtimit të goditjes me baltë alga deti Guam FIR

 

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by