Farmacoto 15 Peceta te Lagura per Bebe SOS

0 Orders
#Farmacotone 007
In stock
100L

Description

Për prakticitetin larg shtëpisë, këtu janë SOS BEBE të projektuara posaçërisht për pastrimin e biberonit, mjetet ndihmëse pediatrike, lodratdhe objektet që mund të vijnë në kontakt me gojën e fëmijëve.

Formulë pa erë dhe pa shije, me EXTRACT GINGER DHE BISABOLOL, ideal për pastrimin e objekteve aq të dashur për fëmijën.

Testuar dermatologjikisht në lëkurë të ndjeshme dhe për përputhjen e kontaktit me mukozën me gojë, fshinat SOS BEBE ‘janë gjithashtu të dobishme për pastrimin e fytyrës dhe duarve.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

,

I përshtatshëm për

,

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Farmacoto 15 Peceta te Lagura per Bebe SOS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by