Farmacotone 50 Disketa Pambuku

0 Orders
#Farmacotone 005
In stock
220L

Description

50 disketa pambuku

100% pambuk

Pambuk i biodegradueshëm

E butë dhe rezistente

Testuar dermatologjikisht – Kontrolluar mikrobiologjikisht – Higjienë e sigurt

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

,

I përshtatshëm për

,

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Farmacotone 50 Disketa Pambuku”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by