Farmacotone 72 Peceta te Lagura per Bebe

0 Orders
#Farmacotone 006
In stock
180L

Description

Zbuloni pecetat delikate për pastrimin dhe higjenën e përditshme të fëmijës, me një formulë të përbërë nga 98.8% të përbërësve me origjinë natyrore: ALOE JUICE dhe ALMOND OIL që rrjedhin nga bujqësia organike, me një veprim relaksues dhe qetësues.

Paketimi permbane 72 peceta te lagura

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

,

I përshtatshëm për

,

Veprimi

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Farmacotone 72 Peceta te Lagura per Bebe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by