Farmacotone Bebe Sfyngjer i Bute

0 Orders
#Farmacotone 003
In stock
160L

Description

Ideal gjatë banjës, sfungjerët Farmacotone Baby për nje  lëkurë të ndjeshme.

Testuar dermatologjikisht, për metale të rënda dhe sigurinë e kontaktit në sy, pastroni butësisht lëkurën e të vegjëlve në sigurinë totale.

Additional information

Formulimi

,

Grup-mosha

,

I përshtatshëm për

,

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Farmacotone Bebe Sfyngjer i Bute”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by