FASDOL 75 MG* 10 SUPP

0 Orders
#
In stock
264L

Description

FASDOL 75 MG* 10 SUPP

Supozitorë 75 mg

Fasdol përmban si lëndë vepruese ibuprofen. Ibuprofeni është një derivat i acidit propionik me veti antiinflamatore, analgjezike dhe antipiretike. Ibuklin përdoret në:

– dhimbje të lehta deri mesatare;

– temperaturë;

– dhimbje dhe inflamacion të indeve të buta të dëmtuara;

– dhimbje dhe inflamacion në sëmundjet reumatike si artriti idiopatik juvenil;

– temperaturë, pas vaksinimit të fëmijëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FASDOL 75 MG* 10 SUPP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by