Jointace Max

0 Orders
#Vitabiotics 055
In stock
5,000L

Description

Jointace Max

Suport maksimal për kockat dhe artikulacionet

84 tableta + kapsula

Paketim i trefishtë (kombinon kolagjenin me glukozaminën, kondroitinën dhe omega-3 ) i formuluar për të mbështetur funksionin normal të kartilagjeve dhe kockave. Përmban: -kolagjen tipi II i hidrolizuar, pasi në këtë formë përthithet më mirë; -glucosaminë në formën e kripës së kaliumit; -kondroitinë me peshë molekulare të vogël; -omega-3, e përftuar nga peshq të burimeve të qëndrueshme, çertifikuar nga Friend of the Sea; -bakër, që ndihmon në formimin e indeve lidhore; -vitaminë C, e nevojshme për sintezën e kolagjenit; -vitaminë D, zink dhe magnezium, të rëndësishëm për funksionin normal të kockave. Glukozamina dhe kondroitina parandalojnë dëmtimet e kartilagjeve dhe nxisin mekanizma riparues. Pa konservues. Pa gluten. Pa laktozë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni shtatzënë, nëse ushqeni me gji, nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Këshillohet që në ditë të pihet:

-1 kapsul omega-3 (blisteri me ngjyrë gur kali);

-1 tabletë me glukozaminë (blisteri blu);

-1 tabletë me kolagjen (blisteri rozë). T

abletat dhe kapsula pihen të shoqëruara me ujë.

Nuk përtypen.

Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Glucosamine & Chondroitin Tablets Formula Nutritional Information Average per tablet % EC NRV*
Glucosamine Sulphate† KCl 500 mg, Chondroitin Sulphate† 200 mg, Vitamin D (as D3 400 IU) 10 µg 200, Vitamin E 20 mg α-TE 167, Vitamin C 30 mg 38, Folic Acid 200 µg 100, Vitamin B12 10 µg 400, Zinc 5 mg 50, Copper 500 µg 50, Manganese 2 mg 100, Selenium 60 µg 109, Ginger Root Extract equiv. to 40 mg – *NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram mg = milligram, IU = International Units, †United States Pharmacopeia Glucosamine & Chondroitin Tablet Ingredients: Glucosamine Sulphate (from Crustacean) (as Potassium Chloride) USP†, Maltodextrin, Chondroitin Sulphate Sodium (from Fish) USP†, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropylcellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Glycerin, Natural Source Colours [Copper Chlorophyllin & Titanium Dioxide]), Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carriers: Trisodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin]), Zinc Sulphate, Manganese Sulphate, Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Ginger Root Extract, Copper Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Sodium Selenate. Collagen Tablets Formula Nutritional Information Average per tablet % EC NRV* Collagen Type II Complex 150 mg – Glucosamine Sulphate† KCI 500 mg – Chondroitin Sulphate† 50 mg – Vitamin D (as D3 400 IU) 10 µg 200 Vitamin E 20 mg α-TE 167 Vitamin C 30 mg 38 Folic Acid 200 µg 100 Vitamin B12 10 µg 400 Zinc 5 mg 50 Copper 500 µg 50, Manganese 2 mg 100, Selenium 60 µg 109, Ginger Root Extract eq. to 40 mg
*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram mg = milligram, IU = International Units, †United States Pharmacopeia
Collagen Tablet Ingredients: Glucosamine Sulphate (from Crustacean) (as Potassium Chloride) USP†, Maltodextrin, Type II Collagen, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Chondroitin Sulphate Sodium (from Fish) USP†, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Polydextrose, Talc, Maltodextrin, Medium Chain Triglycerides, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Iron Oxides]), Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carriers: Trisodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin]), Zinc Sulphate, Manganese Sulphate, Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Ginger Root Extract, Copper Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Sodium Selenate.
Super Strength Omega-3 Capsules Formula
Nutritional Information Average per capsule % EC NRV*
Omega-3 Fish Oil 600 mg
Providing: DHA 300 mg, EPA 60 mg
*NRV = Nutrient Reference Value mg = milligram
Omega-3 Capsule Ingredients: Omega-3 Fish Oil (Docosahexaenoic Acid Concentrate) (from Fish), Capsule Shell (Pharmaceutical Grade Gelatin [Halal Bovine Source], Glycerin & Natural Flavour Lemon Oil).

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

,

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jointace Max”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by