FerroGuna

0 Orders
#Guna 002
In stock
2,100L

Description

FerroGuna

28 bustina x  1.7 g

Shtesë ushqimore me hekur, bakër dhe vitaminë C, me tul frutash Baobab të thatë.

Hekuri është një mineral thelbësor për të mbajtur trupin të shëndetshëm. Mangësia e tij
është mungesa më e përhapur minerale në speciet njerëzore.

Dieta e pabalancuar dhe aktiviteti sportiv intensiv mund ta përkeqësojnë atë, ndërsa disa gjendje fiziologjike (shtatzënia, ushqyerja me gji, cikli menstrual, rritja dhe plakja) kërkojnë një konsum të shtuar të përditshëm.

Një bustinë e FerroGuna siguron 100% të kërkesës ditore për hekur dhe ka një tolerueshmëri optimale gastrointestinale. Hekuri kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës si edhe në uljen e dobësisë dhe lodhjes.

Përbërësit:

Hekur fumarate: 1 bustinë përmaban 14 mg hekur fumarate

Vitaminë C: rrit thithjen e hekurit

Bakër: kontribuon në transportin normal të hekurit në trup.

Pulpa e frutave Baobab, GMO-free,  ka një veprim mbështetës dhe restaurues.

Një konsum adekuat i hekurit ndihmon në rastet e lodhjes së përgjithshme, vështirësisë në përqëndrim, dhimbjes së kokës dhe të përzierave.

  • Shije të mirë
  • Shkrihet direkt në gojë pa ujë
  • Pa glutine.

 

Brand

Guna

Additional information

Paketimi

,

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FerroGuna”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by