Fertimax 2

0 Orders
#DCMG 001
In stock
7,020L

Description

FertimaxTM 2

60 tableta

Karnitinë, koenzimë Q10, vitamina dhe minerale

FertimaxTM 2 – Suplement ushqimor, i formuluar posaçërisht për të mbuluar nevojat nutricionale të meshkujve që dëshirojnë të kenë fëmijë.

FertimaxTM 2 është një mënyrë e thjeshtë për të siguruar spermatozoidë cilësorë dhe të shëndetshëm, në sajë të raportit të substancave ushqyese të nevojshme për mbrojtjen dhe procesin e spermatogjenezës.

PËRBËRJA

IMPAKTI

Doza

(mg)

për 1 kapsulë

Doza

(mg)

për 2 kapsula

AJR

për

2 kapsula

VITAMIN C

 Vitamina C kontribuon në   mbrojtjen qelizore ndaj   stresit oksidativ

90 mg

180 mg

225 %

VITAMIN E

 Vitamina E kontribuon në   mbrojtjen qelizore ndaj   stresit oksidativ

15 mg

30 mg

250 %

ZINK

 Zinku kontribuon për një   fertilitet dhe riprodhim   normal. Zinku kontribuon   në sintezën normale të   ADN-së. Zinku kontribuon   për ruajtjen e qelizës nga   stresi oksidativ

7.5 mg

15 μg

150 %

SELENIUM

 Selenium kontribuon për   një spermatogjenezë   normale. Selenium   kontribuon për ruajtjen e   qelizës nga stresi oksidativ

25 μg

50 μg

90 %

VITAMIN B9

(ACID FOLIK)

 Përqendrim i   spermatozoideve

100 μg

200 μg

100 %

L-TARTRATI

DHE

L-KARNITINE

 – Zhvillimi maturimi i   spermatozoideve

– Numri i spermatozoideve

– Lëvizshmëria e   spermatozoideve

200 μg

400 μg

 

KOENZIMA

Q-10

 Mbrojtje ndaj stresit   oksidativ

20 mg

40 mg

 

Rekomandohet një trajtim 6 mujor me FertimaxTM 2 për një rezultat optimal.

Koha mesatare e nevojshme për maturimin e spermatozoideve është 72 ditë, plus dhe 25 ditë të tjera që ata të jenë të aftë për të fekonduar. Rekomandohet të merren 2 kapsula në ditë FertimaxTM 2, të shoqëruara me pak ujë, për një periudhë të paktën 3 mujore. Rekomandohet një trajtim 6 mujor me FertimaxTM 2 për një rezultat optimal.

Mënyra e përdorimit: Merrni një kapsulë të bardhë + një kapsulë jeshile në ditë me një gotë të madhe uji për të paktën 3 muaj. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Kjo shtesë diete duhet të përdoret si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Vetëm për të rriturit.

Brand

FertimaxTM

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Sasia

60

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fertimax 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by