FERVIN solucion oral me pika

0 Orders
#Erbenobili 004
In stock
2,964L

Description

FERVIN – Shtesë ushqimore me bazë ekstrakte bimore e cila shërben si nxitës në përthithjen maksimale dhe shfrytëzimin e hekurit në organizëm.

Një medikament natyral i aftë për të lehtësuar më shumë përthithjen dhe shfrytëzimin e hekurit dhe të ndërhyj në format difuze të anemisë. I dobishëm në bllokimin e mëlçisë, në gonorre, në sideremi dhe në proceset inflamatore testikulare. Gonxhet e tamariskut në formën e përgatitur hidroalkolike ashtu si është treguar nga Pol Henry, mjeku Belg, babai i Gemoterapise, veprojnë në nivelin e palcës së kockave dhe shpretkës, ku stimulojnë formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe trombocitet, për shkak të rritjes së absorbimit të joneve të hekurit.

I dobishëm në të gjitha rastet kur depot e hekurit janë të ulura, me ose pa anemi të shprehur, për të përthithur në mënyre maksimale hekurin e marrë nga organizmi si në formën e ushqimeve ashtu edhe në formë medikamentoze.

Mënyra e përdorimit: 3-5 pika 2 herë në ditë (në mëngjes dhe në mbrëmje)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FERVIN solucion oral me pika”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by