Dermo-Cosmetic Filler Treatment grade 3

0 Orders
#
In stock
12,066L

Description

Dermo-Cosmetic Filler Treatment grade 3

është një trajtim filler dermo-kozmetik për përdorim në shtëpi që realizon mbushjen e rrudhave dhe rritjen e volumit të mollëzave dhe të buzëve.

Grada 3: Për shenja të theksuara dhe  long-term të moshës, rrudha të thella, lekurë tepër të thatë, humbje të volumit dhe të tipareve të fytyrës, më shumë theksuara rreth mollëzave. Përmban përqëndrimin më të lartë të ingredientëve.

Përmbajtja:

  • 14 doza (2 ml secila) me xhel filler
  • 14 doza (2 ml secila) me film ushqyes
  • 2 aplikatorë

Trajtimi duhet të bëhet çdo ditë për 14 ditë, duke aplikuar fillimisht 2ml xhel filler  (Fillerina 1) tek rrudhat, në mikroreliefin më të shënuar dhe zonat që kërkojnë vëmendje të veçantë (mollëzat, buzët). Aplikimi duhet të bëhet duke përdorur aplikuesin e veçantë të preçisionit (aplikatori 1), i cili bën të mundur hartimin e produktit dhe lëshimin e tij me saktësi në zonat e dëshiruara. Xheli filler duhet të lihet të punojë për 10 minuta. Pas 10 minutash, shtypni butësisht produktin e mbetur me gishtat për të përfunduar aplikacionin. Hapi tjetër, aplikoni filmin ushqyes (Fillerina 2), i cili siguron një sasi të mjaftueshme të substancave hidratuese dhe ushqyese, dhe lejon që aplikimi i xhelit filler të përfundojë me rehati maksimale për lëkurën e fytyrës dhe qafës. Hartoni midis 1 dhe 2 ml të filmit, siç kërkohet, dhe aplikojeni në të gjithë fytyrën dhe qafën. Filmi ushqyes është më i trashë se xheli plotësues dhe kërkon durim gjatë nxjerrjes.

 

Brand

Fillerina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dermo-Cosmetic Filler Treatment grade 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by