Fillerina Eye and Lip Contour Cream grade 1

0 Orders
#
In stock
4,500L

Description

Fillerina Eye and Lip Contour Cream grade 1

Krem konturues për sy dhe buzë.  I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës,  hidraton dhe kryen një efekt mbushës për të përmirësuar pamjen e volumit rreth mollëzave dhe buzëve.

Grada 1: Për shenja të moderuara të moshës, rrudha dhe vija minore të shprehjes, shenja minimale të varjes të lëkurës.

Përmban përqëndrimin më të ulët të ingredientëve.

Tubet 15 ml

Brand

Fillerina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fillerina Eye and Lip Contour Cream grade 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

, , ,
Open chat
Powered by