Fillerina Eye and Lip Contour Cream grade 2

0 Orders
#
In stock
5,680L

Description

Fillerina Eye and Lip Contour Cream grade 2

Krem konturues për sy dhe buzë.  I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës,  hidraton dhe kryen një efekt mbushës për të përmirësuar pamjen e volumit rreth mollëzave dhe buzëve.

Grada 2: Për rrudha më të thella dhe vija të dukshme të shprehjes, humbje të volumit/varje të lëkurës veçanërisht në buzë dhe mollëza.

Përmban përqëndrim më të lartë të ingredientëve.

Tubet 15 ml

Brand

Fillerina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fillerina Eye and Lip Contour Cream grade 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by