Fillerina night cream grade 1

0 Orders
#
2 in stock
6,980L

2 in stock

Description

Fillerina night cream grade 1

është një krem nate, filler & hidratues që vepron thellë në lekurë ndërkohë që ju flini. Mund të përdoret i vetëm ose së bashku me trajtues të tjerë të linjës FILLERINA.

Grada 1: Për shenja të moderuara të moshës, rrudha dhe vija minore të shprehjes, shenja minimale të varjes të lëkurës.

Përmban përqëndrimin më të ulët të ingredientëve.

Tubet 50 ml

Brand

Fillerina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fillerina night cream grade 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by