Fillerina night cream grade 2

2 Orders
#
In stock
8,640L

Description

Fillerina night cream grade 2

është një krem nate, filler & hidratues që vepron thellë në lekurë ndërkohë që ju flini. Mund të përdoret i vetëm ose së bashku me trajtues të tjerë të linjës FILLERINA.

Grada 2: Për rrudha më të thella dhe vija të dukshme të shprehjes, humbje të volumit/varje të lëkurës veçanërisht në buzë dhe mollëza.

Përmban përqëndrim më të lartë të ingredientëve.

Tubet 50 ml

Brand

Fillerina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fillerina night cream grade 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by